dilluns, 30 de maig del 2016

Mini Àlbum : Amistat

Ja fa dies vaig assabentar-me del repte d'Scrap Collection i em va sembla molt interessant. No estic massa acostumada a fer minis d'aquest tipus i al veure-ho vaig pensar que en algun moment m'havia de decidir a provar de fer aquesta mida.

Em vaig decidir per fer un mini àlbum una mica diferent.., diferent per que no vaig fer servir cap fotografia si no que vaig fer servir dites o frases que signifiquessin alguna cosa per a mi. I com l'amistat i els amics són molt importants a les nostres vides vaig voler dedicar un mini a tots aquells amics, ja fossin antics, presents o futurs.



Vaig agafar un full de la col·lecció DK 2500067 com a base i el vaig combinar amb whasi tape de color lila. Aquesta col·lecció te un aire oriental... que m'anava molt be pel que tenia pensat.


Una vegada ja tenia la base li vaig donar la volta i vaig decorar les pàgines amb papers de la mateixa col·lecció i amb el mateix whasi tape.
Després vaig arrodonir les cantonades tant de la portada com de la contraportada i vaig entintar tots el perfils amb tinta distress de color lila.


Una vegada fet això havia de pensar com decorar-ho i com havia de posar les frases que havia escollit i que reflectien el sentiment d'amistat que m'agradava tant. 
Primer vaig voler escriure a ma totes les frases, volia que fos lo  més personal possible, una vegada fet, vaig entintar els perfils per donar-li un aire antic amb tinta distress. I vaig decidir on havia de col·locar cada una de les frases i amb quin ordre. 
Després vaig decidir quines coses volia fer servir per decorar cada una de les pàgines del meu mini. . I abans d'enganxar tot i cada una de les coses que havia escollit per cada pàgina vaig agafar un eyelette de cor de color lila i el vaig posar a la portada per poder posar una goma de color lila per poder tancar-ho. 
Un cop vaig tenir això fet vaig segellar cada una de les pàgines de darrera amb segells de paraules que m'agrada compartir amb els meus amics.


Una vegada fet tot això vaig passar a enganxar tant les frases com les decoracions de cada una de les pàgines.


                     
I aquest és el resultat.


Per a mi és tan important el contingut, com les decoracions, com el format, com el que vull transmetre amb el que estic fent, per tant intento escollir els materials molt acuradament per poder transmetre de la millor manera possible les meves emocions
Espero que us agradi!

2 comentaris:

També et pot interessar...