dilluns, 7 de setembre de 2015

Un mini àlbum no tan mini

Avui un projecte diferent... l'scrap és un hobby on tot s'aprofita i no és llença res.. però aquest cop he volgut fer les pàgines amb sobres, papers d'scrap i revistes. Encara que sembla que no pugui ser, he fet servir revistes utilitzant les pàgines que més m'agradaven o inclús retallant frases, potser no és massa ortodoxa aquesta manera de fer scrap però crec que tot o quasi tot si val per expressar una idea o un pensament o un record o un boci de la memòria perduda...

Aquest àlbum no està acabat, cada pàgina la vull dedicar a un bocinet de la meva vida, faré servir per fer-ho tintes, acuarel·les, pasta de relleu, fotos, decoracions pròpies de l'scrap.... i qualsevol element que pugui servir per decorar un petit tros, per definir un sentiment o una emoció, un record passat o una il·lusió futura... 

L'àlbum l'he enquadernat amb anelles, crec que serà la manera més fàcil de posar i treure les pàgines, d'afegir-les quan faci falta i de poder treballar-les d'una manera més adequada i més senzilla.

Per la portada he fet servir un cartró dels cereals, és força recurrent (reciclo i no hi ha despesa)..., l'he folrat amb una cartolina decorada que corria per casa, he trobat que era força adient al temps que ja entrarem.. per decorar he utilitzat un tros de cartolina, una blonda, un tros de roba de sac i unes lletres de cartó adhesives.

Bocinets
I aquí la primera pàgina, feeeta amb molt d'amor. He utilitzat una plantilla i pasta de relleu que després he pintat amb aquarel·les i tintes pigmentades, tot això damunt un sobre folrat amb paper d'origami.

Somnis
Espero que us agradi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

També et pot interessar...