dilluns, 16 de novembre de 2015

Llibreta de desitjos....

Aquest és el primer cop que faig una llibreta des del principi fins al final. He fet les tapes folrant dos cartrons de cereals, he foradat els fulls, he afegit separadors i ho he cosit a la tapa. Ho he decorat i llibreta acabada!!

Escrit en tres línies sembla molt fàcil i de fet ho és. És força entretingut però el resultat m'agrada molt.

Primer vaig agafar dos cartrons de cereals i els vaig folrà amb cartolina negra, després vaig fer el llom i vaig enganxar les tres parts fent així les tapes i el llom de la meva llibreta. Una vegada fet això, faig enganxar cartolina negra per folrà l'interior de les cobertes, Després faig fer unes butxaques a les contraportades. Per tancar-la vaig fer servir una goma.

Després vaig agafar fulls quadriculats i els vaig doblegar formant els fulls interiors de la meva llibreta, al mateix temps vaig doblegar unes cartolines decorades per fer els meus separadors. Una vegada vaig tenir tot això, ho vaig cosir amb fil de color lila i vaig posar unes boles de fusta com a decoració en el llom.


Una vegada fet tot això vaig decorar la tapa de la llibreta, ho vaig fer amb arpillera, segells de fulles, i unes lletres fetes amb segells posant el títol.I aquest és el resultat;


Aquesta llibreta la faré servir per prendre apunts sobre scrap, tècniques, decoracions, tintes..., també la faré servir per poder escriure els meus desitjos...que vull comprar-me, que necessito, que val i que no val la pena tenir...també podré escriure els meus projectes.... Bé serà un llibreta dedicada a l'scrap, totalment dedicada a això.

Espero que us agradi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

També et pot interessar...