diumenge, 28 d’agost de 2016

Llibreta per ATC's

Què és una llibreta per atc's? Be la meva nova afició m'ha fet necessitar un estri per poder saber quins atc's havia de fer, a qui devia els atc's i qui era qui em devia a mi....Tot una mica enrevessat... però la veritat és que amb l'ajuda de l'Anabel Merine qui em va deixar veure el fulls que ella feia servir per aquesta mateixa necessitat vaig pensar que seria una bona idea fer servir quelcom similar al que ella feia servir, doncs és una experimentada en aquest tema en particular i en d'altres també.....

Vaig començar a pensar en els camps que necessitava o que jo creia que necessitava per aquest afer.... ho vaig posar tot dins la coctelera i va sortir un full força acurat.Espero us agradi!!
Aviat una nova entrada amb series d'Atc's!!!

2 comentaris:

  1. Caram Anna Ma! Jo no sóc tan organitzada. No porto cap mena de control dels atc. Faig els que he de fer, em guardo les llistes, i quan els he enviat, llenço les llistes i ja està. De debò que és necessària la llibreta? No em creïs una necessitat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja... a mi m'agrada tenir la llibreta per que així se a qui li he enviat els atc's, els grups d'intercanvi que participo i els terminis que tinc... Jo vaig començar amb llistes i després ja no sabia ni on havia deixat la llista i ni a qui havia d'enviar. Suposo que tot depèn de quants intercanvis tens previstos per fer.

      Elimina

També et pot interessar...