diumenge, 3 de maig del 2015

Feliç dia a totes les mames !!!

Tot i que no crec en aquestes celebracions... no per que no agraeixi la feina de les mares si no per que crec que tots els dies de l'any són dies per celebrar les gestes que fan les mares i els pares amb els seus estimats fills i també incloc iaies, avis, tiets i tietes i tota la família que ens ajuden i també podem incloure els docents que amb la seva vocació ajuden en la criança dels nostres fills.

Ser mare o pare és molt més que gestar el teu infant, és educar-lo, és veure'l com creix, com es va desenvolupant, com tot experimentant va madurant i va formant-se tot envoltat d'experiències i de vivències que fan enfortir els vincles tant a casa com amb els seus referents en l'àmbit de l'educació escolar.

Després d'explicar-vos per que nosaltres no acostumem a celebrar aquests dies, si us passo la imatge de la postal que he fet amb scrap (s'ha d'aprofitar qualsevol oportunitat per fer scrap), he utilitzat segells, tintes pigmentades, papers i cartolina i troquelats que em va enviar la companya del intercanvi de punts de llibre de Sant Jordi... a veure si ho reconeix!!


Per mi aquesta postal te molt de missatge, se que és molt senzilla però a mi m'agrada la barreja de la senzillesa i el missatge.....
Espero que us agradi!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

També et pot interessar...